AGRIFOOD CROATIA

WEB STRANICA ZA INOVACIJE I NOVE TEHNOLOGIJE

AGRIFOOD CROATIA je stranica napravljena za potrebe inovacijskog projekta uvođenja novih i visokih tehnologija u poslovanje proizvodnje hrane. Nastojali smo pri izradi i dizajnu zadovoljiti sve zahtjeve našeg klijenta, te smo u tome i uspjeli.

POSJETI STRANICU

GRADNJA VODICE

WEB STRANICA PODUZEĆA ZA SVE VRSTE OBRADE KAMENA

Svojim dugogodišnjim iskustvom, kamenoklesarski obrt Gradnja izrasla je u prepoznatljivu i pouzdanu tvrtku u sektoru za obradu i ugradnju kamena, mramora i granita, a odlučili su se i za modernu web stranicu koju smo izradili prema njihovim potrebama.

POSJETI STRANICU

QUAD SKRADIN

WEB STRANICA ZA NAJAM QUAD 4X4 VOZILA

Stranica napravljena za potrebe najma terenskih motornih vozila za offroad pustolovine. Dizajn je moderan i prilagođen za prikaz na uređajima sa manjim širinama zaslona.

POSJETI STRANICU

TABS CONSULTING

CMS WEB STRANICA ZA POSLOVNO SAVJETOVANJE

Ovu CMS web stranicu smo izradili za potrebe poslovnog savjetovanja. Brza i učinkovita stranica sa lijepim i funkcionalnim mega menijem. Stranicu smo prilagodili prema potrebama klijenta i optimizirali te se nalazi pri samom vrhu na rezultatima web pretraživanja.

POSJETI STRANICU

SAY YES VJENČANJA

STRANICA ZA ORGANIZACIJU EVENATA

Posebno prilagođena stranica za organizaciju vjenčanja i ostalih evenata. Dizajn smo posebno prilagodili ovom tipu stranice. Jedinstveni odabir boja i jednostavnost stranice cilj je kojim smo ovim projektom težili. Projekt je obavljen u zadanim rokovima, povoljno i brzo. Izgled je jedinstven i prilagođen potrebama našeg klijenta.

POSJETI STRANICU

STUDIO TIHANA

JEDNOSTAVNA STUDIO WEB STRANICA

STUDIO TIHANA je jednostavna i funkcionalna CMS web stranica. Dizajn smo prilagodili uređajima svih veličina. SEO je optimizirana te sadrži rubrike usluga koje se po potrebi lako mogu dodavati na web stranicu.

POSJETI STRANICU